Authentiek en
ambachtelijk bereid

 

Festival catering

 

Festival catering met een Oosters tintje

Zit jij in de organisatie van een festival en ben je hiervoor op zoek naar een professionele cateraar? Festival catering die verder gaat dan wat je misschien gewend bent, en die een smakenpalet aan je festival toevoegt waar je bezoekers zeker van gaan genieten? Dan raden wij je aan om eens bij Viet Yam te komen kijken. Bij ons vind je catering voor je festival, die op Vietnamese leest geschoeid is. Een festival cateraar die het hele jaar door terug te vinden is op festivals door heel Nederland, met gerechten die altijd een succes zijn. Wij gaan verder dan alleen maar de bekende loempia, alhoewel je deze populaire snack natuurlijk ook bij ons kunt vinden.

De unieke festival cateraar

Organiseer jij een groot festival waar veel mensen op af komen? Dan weet je vast wel dat het heel belangrijk is om je bezoekers een gevarieerd aanbod te bieden als het op eten aankomt. Mensen zitten niet alleen maar te wachten op het geeikte eten dat je bij elk festival tegenkomt. Bij Viet Yam kun je er op rekenen dat je gerechten aan je bezoekers voor kunt schotelen die niet alleen gezond en lekker zijn, maar ook nog eens heel verrassend. Bij Viet Yam willen wij mensen op een zalige manier kennis laten maken met de Vietnamese keuken. Dit is het doel dat wij als bedrijf voor ogen hebben.

Met onze catering je festival nog meer bijzonder maken

Vietnamees eten heeft vele gezichten. Het is licht en gezond, maar vooral ook krachtig. Het is bij Vietnamees eten niet alleen belangrijk dat het lekker is, ook de kleur, textuur en uitvoering zijn heel belangrijk. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de explosie aan smaken die je bij Vietnamees eten kunt ontdekken. Bij ons krijg je daarnaast echt het streetfood gevoel als je ons eten koopt. Onze homemade gerechten worden op ambachtelijke wijze gemaakt en staan zodoende voor festival catering die je bezoekers niet snel zullen vergeten.

Contact