Authentiek en
ambachtelijk bereid

 

Foodhal Rotterdam

 

Viet Yam in de foodhal in Rotterdam

Ben jij op zoek naar het lekkerste Vietnamese eten van Rotterdam? Dan nodigen we je van harte uit om eens langs te komen in de foodhal in Rotterdam. Hier vind je namelijk Viet Yam, waar we met passie werken aan het bereiden van de lekkerste Vietnamese gerechten. Vietnamees eten staat bekend om de explosie aan smaken, maar ook dankzij het lichte karakter van het eten. Hier kun je van genieten zonder bang te hoeven zijn dat je teveel op de calorie├źn moet letten. Je vindt Viet Yam op een groot aantal plekken in Nederland, waar onze stand in de foodhallen in Rotterdam toch wel een van de meest prominente is.

Genieten in de foodhallen in Rotterdam

Viet Yam is begonnen met een droom en een food truck, maar inmiddels kom je ons op heel wat plekken in Nederland tegen. We wilden aan mensen laten zien dat er meer achter Vietnamees eten zit dan alleen maar de bekende loempia. We zijn snel uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere eetkramen, maar we zijn ook in te schakelen voor catering. Daar komt bij dat we een prominente verschijning zijn op festivals door heel Nederland, waar festivalgangers ons zonder problemen weten te vinden. Het is genieten met het eten van Viet Yam, dat altijd vers en gezond is.

Kom eens langs in de foodhal in Rotterdam

Wil jij ook een keer genieten van het lekkerste Vietnamese eten en ben je toevallig in de buurt van de foodhallen in Rotterdam? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Viet Yam. We staan altijd voor je klaar in de foodhallen van Rotterdam om een heerlijke, gezonde snack voor je te bereiden. Kom eens langs om te bekijken wat we voor je klaar hebben staan en verbaas je over al het lekkers wat de Vietnamese keuken je te bieden heeft!

Contact