Authentiek en
ambachtelijk bereid

 

Foodtruck evenementen

 

Het lekkerste eten voor foodtruck evenementen

hier natuurlijk niet bij ontbreken. We raden je aan om eens contact met ons op te nemen om door te spreken met ons wat wij allemaal voor je foodtruck evenementen kunnen betekenen. We hebben al heel wat foodtruck festivals opgeluisterd met onze aanwezigheid. De combinatie van lekker gezond eten en unieke smaken die wij aan onze klanten voorschotelen is keer op keer weer een succes. Natuurlijk verkopen wij loempia’s, maar daarna ook een brede schakering aan andere zalige gerechten.

Bij je evenement onze foodtruck uitnodigen

Heb jij een evenement waar je het lekkerste eten wilt presenteren aan je gasten? Wil jij niet alleen maar de standaard foodtrucks uitnodigen, maar wil je juist jouw bezoekers echt kunnen laten kiezen? Met Viet Yam haal je dan een perfecte partner in huis. Onze foodtrucks staan bij evenementen door heel Nederland, waar onze klanten hebben genoten van het lekkers dat wij voor ze hebben klaargemaakt. Alles wat wij verkopen is ambachtelijk gemaakt van heerlijke, verse en gezonde ingredienten. Ons eten is subtiel, maar kan ook heel krachtig zijn. Een ware smaak explosie zoals je die niet vaak meemaakt.

De ideale combinatie van evenement en foodtruck

Met onze foodtruck voor evenementen haal je een succesnummer in huis. We hebben namelijk de lekkerste gerechten klaarstaan, in een ruim scala aan verschillende smaken. Bij ons is het eten niet alleen heel lekker, we besteden ook veel aandacht aan de presentatie hiervan. Viet Yam staat niet alleen maar door het hele land als evenement foodtruck, we hebben ook een aantal vaste locaties waar onze klanten ons steeds weer weten terug te vinden. We luisteren jouw foodtruck evenement graag op met onze aanwezigheid. Neem jij contact met ons op om een en ander met ons door te spreken?

Contact