Authentiek en
ambachtelijk bereid

 

Vietnamees Rotterdam

 

Het lekkerste Vietnamees eten van Rotterdam

In 2016 besloten we om met Viet Yam een nieuw merk op de culinaire landkaart van Nederland te zetten. Een merk dat we zouden kunnen aanwenden om onze passie voor het lekkerste Vietnamese eten met zoveel mogelijk mensen te kunnen delen. Eten dat niet alleen maar lekker was, maar dat daarnaast ook nog eens heel gezond is. In de Vietnamese keuken zijn gezonde, verse ingredienten namelijk heel belangrijk. Vandaar ook dat wij ons eten altijd op ambachtelijke wijze bereiden. Als wij iets lekkers maken, dan zorgen we dat het niet alleen maar lekker smaakt, maar er ook nog eens heel lekker uitziet.

Op zoek naar Vietnamees in Rotterdam?

Wil jij Vietnamees eten in Rotterdam? Dan heb je met Viet Yam meerdere opties. Je kunt naar de foodhallen in Rotterdam komen, waar wij aanwezig zijn met onze heerlijke gerechten en snacks. Maar je kunt er ook voor kiezen om het eten bij ons te bestellen. We nemen je bestelling dan op en komen dit zo snel mogelijk bij je langs brengen. Bij ons merk je pas goed wat een uitgebreide keuze je wel niet hebt als je voor Vietnamees eten gaat. Natuurlijk verkopen wij de meest smakelijke loempia’s, maar er is nog zoveel meer te krijgen waar jij je vingers bij aflikt… Neem gewoon eens een kijkje op de overige pagina’s van onze website om te zien wat je bij ons allemaal kunt kiezen.

Ga eens een keer Vietnamees eten in Rotterdam!

Viet Yam is een bedrijf dat als doel heeft om onze passie voor Vietnamees eten met zoveel mogelijk mensen te delen. We doen bijvoorbeeld ook aan catering, waarnaast we met onze food trucks op een groot aantal festivals en evenementen terug te vinden zijn. Wij hebben de kennis en ervaring om in korte tijd een grote hoeveelheid eten te produceren, zonder dat we hierbij de kwaliteit uit het oog verliezen. Wij bereiden alles op authentieke en ambachtelijke wijze, zodat je er op kunt rekenen dat alles zo lekker mogelijk is.

Contact